Maistuvaa kahvia kaikille

Me uskomme, että jokainen ansaitsee maistuvan kahvikupillisen päiväänsä. Pyöritätpä kahvilaa, ravintolaa, toimistoa, jälleenmyyntiä, urheiluseuraa tai jotain siltä väliltä. Pientä tai isoa firmaa. Me olemme apunasi. Me toimitamme asiakkaillemme maistuvaa kahvia sekä erinomaista palvelua.

Laajan ravintola- ja kahvila-alan kokemuksemme (yli 30 vuotta!) avulla osaamme ottaa erilaisten asiakkaiden tarpeet huomioon. Osaamme valmistaa litroittain suodatinkahvia sadoille ihmiselle sekä mestaroida kuppikerrallaan tehtävät kahvit erikoiskahvibaarissa. Koulutukset, laitteet sekä kaikenlainen kahviapu kuuluu B2B asiakkaillemme. Haluamme, että saatte kaiken irti kahveistamme.

Älä epäröi, vaan ota yhteyttä. Juttelemme ja annamme mielellämme lisäinfoja sekä meidän B2B hinnaston:

Lähetä sähköpostia:
sales@goodlifecoffee.fi

Tai ota kontakti suoraan:
lauri@goodlifecoffee.fi 050 380 89 61
aleksi@goodlifecoffee.fi 040 753 19 20

Mitä palveluihimme kuuluu?

-HUIKEETA KAHVIA. Autamme löytämään yhdessä kanssasi kahvin joka sopii juuri teille ja teidän budjettiin.Meiltä löytyy kahvia jokaiseen makuun: hedelmäisestä aina tuhdimpaan ja täyteläisempään suodatinkahviin ja espressoon. Mikäli meiltä ei sinulle sopivaa kahvia löydy, voimme koittaa sellaisen löytämään kontaktiemme avulla.


- APUA JA VINKKEJÄ. Harvoin kehumme, mutta me tiedämme lähes kaiken kahvista ja kuinka valmistaa sitä hyvin ja tehokkaasti. Mitkä koneet ja tavat toimivat mihinkin paikkaan ja kuinka kahvila pyörii sutjakkaasti. Autamme asiakkaitamme ja jaamme tieto-taitoamme mielellämme eteenpäin, jotta myös teidän kahvituote on kunnossa.


- KOULUTUS. Meillä on neljä kahvialan Suomen mestaruutta sekä yli 30 vuoden kokemus kahvialalta. Jo muutaman tunnin koulutuksen avulla pääsee pitkälle, saati koko päivän kestävällä. Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta, voimme antaa myös syvällisempää kahvikoulutusta. Paahtimollamme sopii pitää myös erinäisiä ryhmäkoulutuksia.