Info

Keitä olemme

Good Life Coffeen taustalla olemme me: Lauri Pipinen ja Aleksi Kuusijärvi. Iloinen kaksikko jonka kahvi on tuonut yhteen. Me nautimme kahvista joka on ennen kaikkea maukasta sekä helposti juotavaa. Kahvista, jonka taustat tiedämme. Kahvista joka jättää suun haluamaan lisää.

Tätä haluamme tuoda tarjolle myös asiakkaillemme.

GLC:n HISTORIA

GLC sai alkunsa kahvilana Helsingin Kalliosta vuonna 2012(-2019), kun Laurin tavoitteena oli tuoda rehtiä ja maistuvaa kahvia Helsinkiläisten saataville. Vuonna 2014 kahvilan vierelle tuli myös paahtimo, jona yritys tällä hetkellä toimii. Vuosien varrella mukaan on liittynyt myös Aleksi.

IDEA

Arvostamme reiluutta sekä asioiden tekemistä hyvin. Näiden arvojen päälle olemme rakenteet myös yrityksemme.
Haluamme tehdä työtä josta nautimme täysin siemauksin, ja jokainen valikoimamme kahveista onkin sellainen joista itsekin nautimme.

Kahvit

Meille kahvi on sesonkituote, siinä missä mikä tahansa muukin hedelmä. Ostamme kahvia joka on tuoreinta satoa. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina vaihtuva kahvimenu, riippuen minkä maan kahvit ovat sesongissa. Yksi syy tähän on myös se, että kahvi vanhenee ajan kanssa. Ostamme kahvia vain sen verran, että se on valikoimissamme maksimissaan 6 kuukautta. Haluamme, että kahvimme maistuvat tuoreelta, makealta ja puhtaalta.
Ostamme kahvia, jonka taustat tiedämme. Pystymme aina jäljittämään kahvimme aina viljelijään tai viljelijäjoukkoon saakka. Pyrimme löytämään ammattitaitoisia kahvintuottajia, joiden kahvia pystymme ostamaan vuosi vuoden jälkeen.

Yhtenä tavoitteena lähiajalle on päästä matustamaan kahvitiloille ja tätä kautta syventämään suhteitamme kahviemme tuottajiin.