Info

Me Good Life Coffee Roastersilla haluamme luoda kahvielämyksiä jotka jäävät mieleen, sekä tuoda kahvin alkuperän esille, sillä kahvin takana on aina ihmisiä.

Kaikessa simppeliydessään: paahdamme kahvia jota tykkäämme itsekin nauttia. Kahvin tulee olla helposti juotavaa. Siinä tulee olla makua, vivahteita, menoa ja meininkiä. Kahvin tulee olla myös maullisesti puhdas, makea ja tasapainoinen. Tämä on meille laadukas kahvi.

Kaikki tämä lähtee kuitenkin itse raaka-aineesta. Se on meille kaikki kaikessa. Laadukkaan kahvin tuottaminen ei ole vahinko, vaan se vaati työtä ja ammattitaitoa. Hankimme kahvimme ympäri maailman, mahdollisimman suoria reittejä pitkin, tutuilta maailmanluokan kahvintuottajilta ja tukkureilta, jotka tekevät työtään samalla intohimolla kuin mekin. Tekemällä näin, voimme taata laadukkaan raaka-aineen jota lähteä paahtamaan. Kun raaka-aina on kohdillaan, niin työmme on helpompaa. Tämän takia suuri osa työtämme onkin etsiä laadukkaita tuottajia ja kahveja, joita voisimme tuoda valikoimiimme.

Jokainen kahvi on omanlaisensa. Paahdoissamme haluammekin tuoda esiin tätä monimuotoisuutta, jokaisen kahvin omaa uniikkia makuprofiilia. Valikoimastamme löydät useita erityylisiä kahveja, ja varmasti jonkin omaan makuusi sopiva. Kahvi on sesonkituote siinä missä muutkin hedelmät/marjat, ja tuottaa satoa kerran vuodessa. Eri puolilta maailmaa tulee kahvia vuoden eri aikoina. Tämän takia kahvivalikoimamme vaihtelee, sillä ostamme kahvia aina sesongin mukaan, silloin kun se on parhaimmillaan.

Tämän kaiken teemme rennolla, rehdillä ja avoimella otteella. Tykkäämme tehdä asiat hyvin ja oikein, niin kuin ne tulisi tehdä. Emme vedätä, ja haluamme aina asiakkaamme parasta.