Info

Keitä olemme

Good Life Coffeen taustalla olemme me: Lauri ja Aleksi. Iloinen kaksikko jonka kahvi on tuonut yhteen.
Me nautimme kahvista joka on tuoretta, maistuvaa ja helposti juotavaa. Kahvista joka jättää suun haluamaan lisää.

Tätä haluamme tuoda myös asiakkaidemme tarjolle.

GLC:n HISTORIA

GLC perustettiin Helsingin Kallioon kahvibaariksi vuonna 2012(-2019) minun, Laurin toimesta.
Opintojen, muutaman vuoden barista työskentelyn sekä Vuoden Barista kilpailu voiton jälkeen
avasin GLC:n tavoitteena tuoda rehtiä ja maistuvaa kahvia Helsinkiläisten saataville.
Vuonna 2014 päätimme perustaa kaverin kanssa samaa nimeä kantavan paahtimon, sillä koimme, että
Suomessa on vielä tilaa laatuun keskittyvälle toimijalle.
Vuodet etenivät, omistajat vaihtuivat, ja Aleksi tuli osaksi firmaa vuonna 2016.
Ennen paahtimoa Aleksi oli pyörittänyt (ja pyörittää vieläkin) Kahvila Sävyä toisella puolella Kalliota.

IDEA

Arvostamme rehtiyttä, reiluutta sekä asioiden tekemistä hyvin. Näiden päälle olemme rakenteet
myös yrityksemme. Seisomme 100% kahviemme taustalla ja rakastamme niistä jokaista.
Emme myisi kahvia jota emme keittäisi äideillemme.
Uskomme, että jokainen kahvin varrella työskentelevälle tulee saada arvostuksensa sekä reilu palkka.
Emme ole täydellisiä ja tämän takia työskentelemme koko ajan löytääksemme parempia ja kestävämpiä
tapoja toimia ja ostaa kahvia.
Voit lukea enemmän tästä matkastamme vastuullisuus sivustolla (joka julkaistaan pian).

Kahvit

Meille kahvi on sesonkituote, siinä missä mikä tahansa muukin hedelmä. Tämän takia ostamme kahvia joka on tuoreinta satoa. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina vaihtuva kahvimenu, riippuen aina hieman minkä maan kahvit ovat sesongissa. Yksi syy tähän on myös se, että kahvi vanhenee ajan kanssa. Haluamme, että kahvimme maistuvat tuoreelta, makealta ja puhtaalta.
Ostamme kahvia, jonka taustat tiedämme. Pystymme aina jäljittämään kahvimme aina viljelijään tai viljelijäjoukkaan saakka. Pyrimme solmimaan heidän kanssa pitkiä ja pitäviä suhteita, sekä ostamaan
kahvia heiltä vuosi vuoden jälkeen.

Yhtenä tavoitteena lähiajalle on päästä matustamaan kahvitiloille
ja tätä kautta syventämään suhteitamme kahviemme tuottajiin.