Info

Keitä olemme

Good Life Coffeen taustalla olemme me: Lauri ja Aleksi. Iloinen kaksikko jonka kahvi on tuonut yhteen. Me nautimme kahvista joka on tuoretta, maistuvaa ja helposti juotavaa. Kahvista joka jättää suun haluamaan lisää.

Tätä haluamme tuoda tarjolle myös asiakkaillemme.

GLC:n HISTORIA

GLC perustettiin Helsingin Kallioon kahvibaariksi vuonna 2012(-2019) Laurin toimesta. Opintojen, muutaman vuoden barista työskentelyn sekä Vuoden Barista kilpailu voiton jälkeen Lauri avasi GLC:n tavoitteenaan tuoda rehtiä ja maistuvaa kahvia Helsinkiläisten saataville. Vuonna 2014 hän perusti kaverinsa kanssa samaa nimeä kantavan paahtimon. Vuodet etenivät, omistajat vaihtuivat, ja Aleksi tuli osaksi firmaa vuonna 2016. Ennen paahtimoa Aleksi oli pyörittänyt Kahvila Sävyä toisella puolella Kalliota

IDEA

Arvostamme reiluutta sekä asioiden tekemistä hyvin. Näiden arvojen päälle olemme rakenteet myös yrityksemme. Seisomme 100% kahviemme takana. Emme myisi kahvia, jota emme tarjoasi äideillemme. Uskomme, että jokaisen kahvin varrella työskentelevän tulee saada arvostuksensa sekä reilu korvaus työstään. Emme ole täydellisiä ja tämän takia työskentelemme koko ajan löytääksemme parempia ja kestävämpiä tapoja toimia ja ostaa kahvia.

Kahvit

Meille kahvi on sesonkituote, siinä missä mikä tahansa muukin hedelmä. Ostamme kahvia joka on tuoreinta satoa. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina vaihtuva kahvimenu, riippuen minkä maan kahvit ovat sesongissa. Yksi syy tähän on myös se, että kahvi vanhenee ajan kanssa. Ostamme kahvia vain sen verran, että se on valikoimissamme maksimissaan 6 kuukautta. Haluamme, että kahvimme maistuvat tuoreelta, makealta ja puhtaalta.
Ostamme kahvia, jonka taustat tiedämme. Pystymme aina jäljittämään kahvimme aina viljelijään tai viljelijäjoukkoon saakka. Pyrimme löytämään ammattitaitoisia kahvintuottajia, joiden kahvia pystymme ostamaan vuosi vuoden jälkeen.

Yhtenä tavoitteena lähiajalle on päästä matustamaan kahvitiloille ja tätä kautta syventämään suhteitamme kahviemme tuottajiin.