Vakiotilaukset

Jatkuva vakiotilaus

(Alk. € 24.00)

3kk vakiotilaus

(Alk. € 24.00)

Yrityksille

(Alk. € 24.00)

jatkuva vakiotilaus

Pääsikö se kahvi taas loppumaan ja tietenkin sopimattomalla hetkellä? (Toisaalta, milloin kahvi muka loppuu sopivasti?)

Jos haluat varmistaa, että kuppisi pysyy aina vähintään puoliksi täynnä, valitse vakiotilaus. Vakiotilauksella pääset nautiskelemaan uusista kahveistamme ensimmäisten joukossa: Vakiotilauksella paahtotuore kahvi toimitetaan kotiin tai esimerkiksi toimistolle joka kuun alussa. Valitse vain millaista kahvia haluat ja kuinka paljon, me hoidamme loput. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Varmista loppumaton kahvinautinto, aloita vakiotilaus!

NÄIN SE KÄY

Tee tilaus ja maksa ensimmäinen toimitus, saat ensimmäisen kahvitoimituksen seuraavan kuun alussa. Rechargen avulla maksu lähtee tililtä automaattisesti. Jos mielessäsi on esimerkiksi tilauksen lahjaksi ostaminen tai useamman kuukauden kahvien maksaminen kerralla, tsekkaa Vakiotilaus 3kk -tuotteemme. Tilauksen tekemisen jälkeen ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa seuraavan paketin saapumista joka kuun alussa!

Vakiotilaus 3kk

Pääsikö se kahvi taas loppumaan ja tietenkin sopimattomalla hetkellä? (Toisaalta, milloin kahvi muka loppuu sopivasti?)

Jos haluat varmistaa, että kuppisi pysyy aina vähintään puoliksi täynnä, valitse vakiotilaus. Vakiotilauksella pääset nautiskelemaan uusista kahveistamme ensimmäisten joukossa: Vakiotilauksella paahtotuore kahvi toimitetaan kotiin tai esimerkiksi toimistolle kerran kuukaudessa. Valitse vain millaista kahvia haluat ja kuinka paljon, me hoidamme loput. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. 3 kk vakiotilaus on myös mainio lahjaidea!

Varmista kahvinautinto, aloita vakiotilaus!

NÄIN SE KÄY

Tee tilaus ja saat toimituksen joka kuun alussa tilausjaksosi loppuun asti. Maksu tehdään tilauksen yhteydessä verkkokaupassa.

Jos tilausjakson päätyttyä tuntuu, että hyvää kahvia saisi olla enemmänkin, mikset siirtyisi suoraan vakiotilaajiemme joukkoon? Vakiotilaajana saat joka kuukausi upeaa kahvia suoraan kotiovellesi tai vaikka toimistoon, hamaan tappiin saakka: tilaus on voimassa niin pitkään, että perut sen.

Yrityksille

Hyvää kahvia on kiva juoda. Hyvää kahvia on myös kiva tarjota asiakkaille, pyörititpä sitten ravintolaa, kahvilaa, toimistoa tai esimerkiksi urheiluseuraa.

Mitä jos tarjoaisit henkilökunnallesi kahvia, jossa mahdollisimman vähän on muuttunut siitä hetkestä, kun kahvihedelmä on poimittu puusta siihen hetkeen, kun kupin reuna lähestyy kahvin nautiskelijaa? Sellaista kahvia me tarjoamme – paahdettuna rennolla meiningillä ammattitaidosta tinkimättä, yli 30 vuoden kokemuksella. Hakusessa juuri teille sopiva kahvi? Voimme yhdessä etsiä ja maistella erilaisia kahveja, jotta saatte juuri haluamaanne kahvia. Valinnanvaraa kahveissa riittää!

VARMISTA, ETTÄ HENKILÖKUNTASI
KUPPI ON AINA PUOLIKSI TÄYNNÄ

Meiltä saat myös kaikki kahviin liittyvät palvelut, kuten koulutukset, laitteet ja muun tarvittavan avun kahvikuppi käteen -periaatteella.

Ota puhelin käteen ja soita: +358 40 507 3935
tai
lähetä meille sähköpostia, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Info@goodlifecoffee.fi